CNA har importeret STAS alu-trailers siden 1989 og har dermed indgående kendskab til produktet såvel som markedet.

 

STAS har mere end 100 års produktionserfaring med køretøjer, og med mere end 35 års erfaring i bygning af alu-trailere stor ekspertise i fremstillingen af letvægtskøretøjer i perfekt finish.

 

Konstruktionen af disse "high tech"-trailere foregår professionelt med eget design- og ingeniørteams med unikt kendskab til aluminiumstrailere. STAS producerer et komplet program fra de største bulktrailere over moving-floor trailere til de mindre trailere til kørsel med asfalt, jord, sten m.v. Det kendte og erfarne STAS design-team kan også producere trailere specielt designet til kundeopgaver.

 

STAS trailere er kendt for stor stabilitet og lang holdbarhed samtidig med, at der lægges stor vægt på sikkerhed, betjeningsvenlighed og egenvægt.

 

STAS producerer ca. 1500 alu-trailere om året, hvoraf 350 er moving-floor trailere der i dag produceres på en komplet ny fabrik der blev indviet i foråret 2002.

 

Om STAS


Så tidligt som før 1940, var virksomheden etableret i byen Stasegem i Belgien, og allerede kendt for typiske landbrugvogne, der kunne trækkes af både hest og traktor. Senere ville de første fire bogstaver i byens navn bliver navnet på firmaet. Fra 1960 blev stålsættevogne samt tipvogne velkendte. Disse køretøjer supplerede varesortimentet på den tid. I 1974 flyttede virksomheden til Waregem, og de første aluminiumskøretøjer blev bygget.

 

I dag er fabrikken i Waregem en topmoderne fabrik som dækker et areal på 45.000m ². I datterselskabet ALUTRAILER bygges Walking Floor / Moving Floor trailerne.

 

Ikke alene i størrelse men også med hensyn til produktionskapacitet overgår STAS alle konkurrenter på det europæiske marked. I dag, som absolut nummer et i Europa inden for aluminiumssættevogne, kan STAS investere sin erfaring med alu-produkter i produkter, som gør en forskel. Med en topmoderne infrastruktur, er vi helt klar til fremtiden.

 

Visionen


I mange år er STAS gruppen, blevet ledet af et ungt og dynamisk team. I et stærkt skiftende miljø, er klare beslutninger nødvendige. Transportverdenen bliver mere og mere omfattende, kompleks, krævende og præcis. Produkterne skal opfylde de nuværende behov så tidligt som i projekteringsfasen med reduceret brændstofforbrug som følge af specifikke design, større slidstyrke på grund af brugen af unikke profiler og aluminiumslegeringer. Dette er blot én af ​​de mange operationsområder, hvor STAS kan gøre en mærkbar forskel. Oven i dette, er merværdien af den daglige kommunikation med vores eksportmarkeder ekstremt vigtigt for kunderne. Yderligere behov bliver synlige og ændringer forventes på et mere globalt plan.

 

Som en gruppe er STAS fokuseret på markedet på grund af sin unikke fokus på sine produkter. Hver dag gælder mottoet 'Opfind i stedet efterligne'. Adskillige priser har bekræftet dette. Sidst men ikke mindst, er produkterne bygget i et fuldautomatisk miljø, således at kvaliteten af ​​svejsning og efterbehandling kan anses for at være den allerbedste i verden.

 

Aktiviteter


På de to belgiske produktionssteder bygges tipvogne på den ene på den ene fabrik og Walking Floor trailere på den anden. Alle aluminiumsprodukter er udviklet og bygget in-house. Dette gælder både konstruktion og montage. Denne fremgangsmåde sikrer en bred fleksibilitet og en stærk alsidighed. Takket være denne "in-house” kan alle produkter leve op til nutidens mest strenge kvalitetskrav. Et tæt samarbejde med universiteter og lovgivningsmæssige instanser resulterer i stærk innovation. I øjeblikket udvikler STAS sin egen profilafdeling og søger derfor at udvikle egne og bedre profiler med bedre aluminiumslegeringer.

 

Samarbejde
Hovedformålet med samarbejdet i STAS Koncernen er og har altid været på internationalt plan at kunne kunden fuldt ud. Her er vores absolutte prioritet, at vores forhandlere skal have et professionelt og velinformeret salgsteam som kan informere og rådgive kunderne ordentligt og sammen at stræbe efter effektiviseringer. Hertil kommer, at vi også altid kan foreslå en række finansieringsmuligheder.

 

Sidst men ikke mindst skal alle forhandlere have tilknyttet et reparationsværksted, som opfylder de standarder, der er fremsat af STAS. På ethvert tidspunkter skal denne kombination sikre, at kunden er understøttet og at billedet af kvaliteten er bygget på et solidt grundlag. Der er forhandlere over hele Europa, således at internationale kunder altid kan få hjælp, hvor de end befinder sig.

 

Test
Som eneste producent er alle STAS modeller tip-testede før de sættes i produktion. Derved sikres den højeste stabilitet på markedet.